Aften i Madkælderen på Koldinghus

Helaftensoplevelse i Koldings mest stemningsfulde omgivelser

Unik middag i Madkælderen på Koldinghus

Madkælderen Koldinghus byder dig velkommen til vores aftenkoncept hver torsdag, fredag og lørdag. Læn dig tilbage og nyd en aften med en spændende menu fyldt af smag, oplevelser og overraskelser. Hver måned byder på en ny menu...

Aftenen startes med aperitif og snack, efterfulgt af en 4-retters gourmetmenu*, der tager afsæt i årstidens råvarer fra små producenter i vores lokalområde.

Dertil kommer en vinbuffet, som hver måned varierer og hamonierer med menuens smagsoplevelser. Hele middagen igennem kan du hente vin fra vores vinbuffet ad libitum. 

Aftenen rundes af med stempelkaffe, avec og sødt.

...

Alt inklusiv torsdag, fredag og lørdag
Slotsporten åbner kl. 18:30 og kl. 22:00 lukkes slottet af for natten.
648,- pr. person.

Reservation nødvendig - bestil på 75 50 47 98 eller book online.

...

*Vi sætter en ære i, at bruge sæsonens friskeste råvarer, men også produkter fra lokale leverandører, derfor skal der tages forbehold for ændringer i menuen grundet dagens levering af råvarer m.v.

SEPTEMBER MENU (t.o.m. 29. sep)

SNACK
Tørt - Blødt - Sprødt
Snacks udvalgt af køkkenet

AMUSE
Kulmule - Kål - Rygeost
Lavvarmet kulmule med glaskål, æble og dild serveret med cremet rygeost

FORRET
Kanin - Grønkål - Pastinak 
Braiseret kanin fra Egholt Gård med sprød grønkål og pastinak

HOVEDRET
Kalv - Beder - Svampe 
Kalvebryst med nye beder samt cremede svampe

DESSERT
Kærnemælk - Blåbær - Hvid chokolade
Koldskål med hvid chokolade og friske blåbær

OG...
Kaffe - Avec - Sødt
Stempelkaffe, avec og små søde sager

...

VINBUFFET - AD LIBITUM eller JUICEMENU
Udvalgte vine til menuen som du kan forsyne dig med under hele middagen. 

Ønskes ikke alkolhol er der også mulighed for Madkælderens juicemenu, der er nøje sammensat til hver ret.

...

“Maden tilberedes fra bunden med respekt for de lokale råvarer” Mark – Køkkenchef på Madkælderen Koldinghus