Aften i Madkælderen på Koldinghus

Helaftensoplevelse i Koldings mest stemningsfulde omgivelser

gourmet mad i Kolding

Aften i Madkælderen

Unik middag i Madkælderen på Koldinghus

Madkælderen Koldinghus byder dig velkommen til vores aftenkoncept hver torsdag, fredag og lørdag. Læn dig tilbage og nyd en aften med en spændende menu fyldt af smag, oplevelser og overraskelser. Hver måned byder på en ny menu...

Aftenen startes med aperitif og snack, efterfulgt af en 4-retters gourmetmenu*, der tager afsæt i årstiden og lokale råvarer.

Dertil kommer en vinbuffet, som varierer hver måned og tilpasses menuens smagsoplevelser. Hele middagen igennem kan du hente vin fra vores vinbuffet ad libitum. 

Aftenen rundes af med stempelkaffe, avec og sødt.

 

Alt inklusiv torsdag, fredag og lørdag
Slotsporten åbner kl. 18:30 og kl. 22:00 lukkes slottet af for natten.
648,- pr. person.

Reservation nødvendig - bestil på 75 50 47 98 eller book online.

 

 

*Vi sætter en ære i, at bruge sæsonens friskeste råvarer, men også produkter fra lokale leverandører, derfor skal der tages forbehold for ændringer i menuen grundet dagens levering af råvarer.

Menu

AUGUST (menu t.o.m. d. 2. sep)

SNACK
Tørt - blødt - sprødt
Snacks udvalgt af køkkenet

AMUSE
Blåmusling - fløde - krydderurter
Sprøde blåmuslinger serveret til en cremet blåmuslingesuppe med spæde krydderurter

FORRET
Gris - løg - sennep 
Gris fra Susannesholm som rilette med klassiske toner af enebær, bær og syltede porre

HOVEDRET
Kylling - majs - ribs 
Kylling fra Hopballe Mølle med smørsauterede majs og friske røde ribs

DESSERT
Hyld - hyldeblomst - bark
Is af hyldebær med sukkersyltede hyldeblomster, granité og chokoladeganache på bark 

KAFFE, AVEC & SØDT
Stempelkaffe, avec og små søde sager

-------------------------------------------------

“Maden tilberedes fra bunden med respekt for de lokale råvarer” Mark – Køkkenchef på Madkælderen Koldinghus