Aften i Madkælderen på Koldinghus

Helaftensoplevelse i Koldings mest stemningsfulde omgivelser

gourmet mad i Kolding

Aften i Madkælderen

Unik middag i Madkælderen på Koldinghus

Madkælderen Koldinghus byder dig velkommen til vores aftenkoncept hver torsdag, fredag og lørdag. Læn dig tilbage og nyd en aften med en spændende menu fyldt af smag, oplevelser og overraskelser. Hver måned byder på en ny menu...

Aftenen startes med aperitif og snack, efterfulgt af en 4-retters gourmetmenu*, der tager afsæt i årstiden og lokale råvarer.

Dertil kommer en vinbuffet, som varierer hver måned og tilpasses menuens smagsoplevelser. Hele middagen igennem kan du hente vin fra vores vinbuffet ad libitum. 

Aftenen rundes af med stempelkaffe, avec og sødt.

 

Alt inklusiv torsdag, fredag og lørdag
Slotsporten åbner kl. 18:30 og kl. 22:00 lukkes slottet af for natten.
648,- pr. person.

Reservation nødvendig - bestil på 75 50 47 98 eller book online.

 

 

*Vi sætter en ære i, at bruge sæsonens friskeste råvarer, men også produkter fra lokale leverandører, derfor skal der tages forbehold for ændringer i menuen grundet dagens levering af råvarer.

Menu

MENU (til og med 24. februar 2018)

Snack
TØRT - BLØDT - SPRØDT
Snacks udvalgt af køkkenet

Amuse
BØNNER - GRØNKÅL - SENNEP
Stegte bønner med sprød grønkål og kraftig sennep

Forret
OKSE - PORRE - HVIDLØG
Gravad okse med cremet porre og brændt hvidløg

Hovedret
KYLLING - JORDSKOK - ÆBLE
Hopballe Mølle kylling med jordskokker og friske æbler

Dessert
MUSKATNØD - PÆRE- HVID CHOKOLADE
Cremet muskatnød med flamberet pære og sprød hvid chokolade

KAFFE, AVEC & SØDT
Stempelkaffe, avec og små søde sager

...

VINBUFFET - AD LIBITUM*
Udvalgte vine til menuen som du kan forsyne dig med under hele middagen. 

*Ønskes ikke alkolhol er der også mulighed for Madkælderens juicemenu - der er nøje sammensat til hver ret.

-------------------------------------------------

“Maden tilberedes fra bunden med respekt for de lokale råvarer” Mark – Køkkenchef på Madkælderen Koldinghus