Nytårsmenu fra Madkælderen Koldinghus

UD AF HUSET

Vi har sammensat en nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage og lade os tage over. Tag menuen med hjem, tilbered den efter køkkenchefens vejledning og server - nemt og lækkert

NYTÅRSMENU '19

SNACK
TØRT  •  BLØDT  •  SPRØDT
Til Dronningens Nytårstale serveres fire snacks; lun østersgratin med ost fra Elmegården, knasende surdejsflager med trøffelmayo, saltede og ristede mandler, puffet gris med dip af danske rødbeder.

FORRET
NYTÅRSTORSK  •  JORDSKOK  •  ÆBLE
Cremet jordskokkesuppe af danske jordskokker, soufflé af Nordsøtorsk med dild og kørvel på bund af friske danske æbler og sprøde jordskokker.
Jordskokkechips fra Lis på Skarregaard samt ærteskud fra Microgreens i Kolding på toppen. Dertil Madkælderens surdejsbrød.

HOVEDRET
TOURNEDOS  •  SVAMPE  •  SELLERI
Tournedos af oksemørbrad med vintersvampe, saltbagt selleri vendt i selleri puré, spæd grønkål med sennepskorn og nedkogt, kraftig rødvins sauce.
Hertil kartofler og timian i lag-på-lag med smør fra Elmegården.

DESSERT
CHOKOLADE  •  BROMBÆR  •  SKYR
Fyldig chokoladekage af 70,5% chokolade fra Callebaut med hjemmerørt brombærsorbet fra Lillis. Dertil en sød skyrmousse, toppet med marinerede bær og knas på ristede karamelliserede havre.

398,-

LUKSUS TILKØB - LYKSVAD BAERII CAVIAR

Fuldend din nytårsmenu med de ekstravagante Lyksvad Baerii Caviar.
Bearii er udvalgte, letsaltede caviar med sydesalt fra Læsø og er ligesom de øvrige produkter fra Lyksvad uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Du får dermed den reneste og mest friske caviar smag.
Familiefirmaet, Lyksvad, i Vamdrup er som de eneste i Danmark specialiseret i opdræt af stør og pakning af caviar. Lyksvad har opdrættet stør siden år 2000 og har dermed stor erfaring i håndtering af de store fisk. Alle stør på gården er fra opdræt, derfor bliver den naturlige bestand af stør på ingen måde belastest.

Din pris*:
10 gr. 150 kr. (2 personer)
30 gr. 350 kr. (2 - 4 personer)
50 gr. 550 kr. (4 - 6 personer) 
*Bemærk, prisen er en særlig nytårspris ved tilkøb til nytårsmenuen.

Bestilling af Nytårsmenu 2019

Nytårsmenuen kommer med vejledning og billeder, så du nemt kan tilberede og anrette den.


Nytårsmenuen afhentes i Madkælderen på Koldinghus d. 31. december mellem kl. 11.00 - 14.00

Vi giver et glas bobler og skåler godt nytår...