NYTÅRSMENU // UD AF HUSET

Forkæl dig selv og dine gæster med årets Nytårsmenu med 6 serveringer fra Madkælderen – nemt og lækkert.

Vi guider dig gennem anretningerne og serveringen med køkkenchefens vejledning.

***

MADKÆLDERENS NYTÅRSMENU 2023/24

 

SNACK
Rimmet kammusling med kaviar- og purløgscreme.
Timian-ristede mandler.
Puffet flæskesvær med trøffelmayo.

AMUSE
Torsk & Østers 
Gravad torsk med kørvel og østerscreme.  

FORRET
Hummer • Perlebyg • Safran
Dampet hummer med urter på perlebygotto med safran og Vesterhavsost. 

HOVEDRET
 Kalv • Persillerod • Rødvin 
Dansk kalvemørbrad med persillerod glaseret i Alpedal honning, tærte med porre- og løgkompot og Pommes Macaire med urter samt krydret rødvinssauce.

DESSERT
Hvid chokolade • Passion • Pistacie
Flødeis af belgisk hvid chokolade fra Callebaut med sorbet af passionsfrugt. Hertil pistacie - crumble, blødt og sprødt.

AFTER DINNER
Kransekage til boblerne

Pr. kuvert
598

Bestilling af Nytårsmenu 2023/24

Nytårsmenuen kommer med vejledning og billeder, så du nemt kan tilberede og anrette den.


PRAKTISK

Nytårsmenuen leveres med vejledning og afhentes i Madkælderen Koldinghus d. 31. dec kl. 11.00 - 14.00

Min. bestilling er 2 kuverter.

Allergener: Vi har desværre ikke mulighed for at lave om i Nytårsmenuen og tage hensyn til diverse allergener. 

***