

***
MADKÆLDERENS NYTÅRSMENU 2023/24
SNACK
Rimmet kammusling med kaviar- og purløgscreme.
Timian-ristede mandler.
Puffet flæskesvær med trøffelmayo.
AMUSE
Torsk & Østers
Gravad torsk med kørvel og østerscreme.
FORRET
Hummer • Perlebyg • Safran
Dampet hummer med urter på perlebygotto med safran og Vesterhavsost.
HOVEDRET
Kalv • Persillerod • Rødvin
Dansk kalvemørbrad med persillerod glaseret i Alpedal honning, tærte med porre- og løgkompot og Pommes Macaire med urter samt krydret rødvinssauce.
DESSERT
Hvid chokolade • Passion • Pistacie
Flødeis af belgisk hvid chokolade fra Callebaut med sorbet af passionsfrugt. Hertil pistacie - crumble, blødt og sprødt.
AFTER DINNER
Kransekage til boblerne
Pr. kuvert
598
Nytårsmenuen kommer med vejledning og billeder, så du nemt kan tilberede og anrette den.
PRAKTISK
Nytårsmenuen leveres med vejledning og afhentes i Madkælderen Koldinghus d. 31. dec kl. 11.00 - 14.00
Min. bestilling er 2 kuverter.
Allergener: Vi har desværre ikke mulighed for at lave om i Nytårsmenuen og tage hensyn til diverse allergener.
***