Bestil jeres jule eller nytårsmenu hos Madkælderen på Koldinghus - lækkert og velsmagende retter til en god pris Lækre retter i Madkælderens jule og nytårsmenu ud af huset. Bestil nu og hent på dagen

MARINAEN & MADKÆLDEREN KOLDINGHUS

NYTÅRSMENU

Årets Nytårsmenu '21 er sammensat af køkkencheferne fra restaurant Marinaen og Madkælderen Koldinghus. I samarbejde har de forberedt en lækker Nytårsmenu og gjort det hele nemt for dig – dæk et flot nytårsbord til dine gæster, hent, tilbered efter køkkenchefernes vejledning og server.

***

FORRET
Skaldyrssuppe • Torsk • Urter
Cremet skaldyrssuppe legeret med fløde serveret med luftig soufflé af friskfanget torsk,vinterens sprøde urter og urteolie. Hertil friskbagt brød.


HOVEDRET
Tournedos • Pastinak • Spinattærte
Rosastegt Tournedos af okse med langtidsbagt pastinak slynget i timian, spinattærte smagt til med Muscat og sauteret løg. Hertil urtebraiseret kartoffelfondant og okseglace reduceret med røde vine.


DESSERT
Panna cotta • Passionsfrugt • Marengs
Italiensk flødefromage med vanilje og låg af passionsfrugt. Pyntet af med crumble af chokolade, knasende sprøde brud af italiensk marengs og rustik sødet coulis af overmodne hindbær.


KRANSEKAGE
Hjemmelavede kransekagetoppe med variation af nødder og kandiseret frugt.


395,-
Pr. kuvert/  min. 2 kuverter.

***

Betaling; Nytårsmenuen betales ved bestilling. Kvittering fremvises ved afhentning.

Afhentning: Restaurant Marinaen, Skamlingvejen 5, Kolding

Tidspunkt: D. 31. december mellem kl. 10.00 - 15.00 (Tidspunkt vælges ved bestilling)

Vi har desværre ikke mulighed for at lave om i Nytårsmenuen og tage hensyn til diverse allergener.