NYTÅRSMENU // UD AF HUSET

Forkæl dig selv og dine gæster med årets ekstravagante Nytårsmenu - 5 serveringer til årets sidste aften af de lækreste råvarer, som kammusling, dansk sort hummer, velfærds oksemørbrad, trøffel, belgisk chokolade m.m.

Lad os tage over, vi guider dig nemt gennem anretning og serveringer med køkkenchefens vejledning.

***

MADKÆLDERENS NYTÅRSMENU

SNACK
Royale Canapeer
Økologisk Portobello – Shiso karse og frisk persillepesto.
Grillet kammusling – perler af citrus og  purløgscreme.
Varmrøget Andebryst – råsyltede tyttebær og  økologisk rygeost.
Serveres på sprødt.


FORRET
Dansk sort hummer • Æble • Urter
Dansk hummer vendt med syrligt æble, sprød selleri og estragon serveres i egen skal, toppet med friske urter, frisk bagt brød og smør pisket på hummerkoral.


HOVEDRET
Tournedos Rossini • Trøffel • Rösti
Madkælderens rosastegt oksemørbrad fra Grambogård med ristet andelever, kraftig sauce på okse og trøffel, sprøde syltede løg, 
krydderbagte græskar, havens urter og Pommes Rösti.


DESSERT
Crème brûlée • Hasselnød • Hindbær
Pocheret vanilje Crème brûlée serveres med knust hasselnød krokant, hindbærkogt pære, hindbærgelé, sprød marengs og søde tuilles bagt med varme krydderier.


SØDT TIL BOBLERNE
Hjemmelavet kransekage
Kokkenes kransekagetoppe med bund af den mørkeste chokolade fra belgiske Callebaut og saltede mandler på toppen.


798,-

Bestilling af Nytårsmenu 2022

Har du spørgsmål vedr. Nytårsmenuen, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@madkaelderen.dk


***

Nytårsmenuen leveres med vejledning og afhentes i Madkælderen Koldinghus d. 31. dec kl. 11.00 - 14.00 
Min. bestilling er 2 kuverter.

Allergener: Vi kan i mødekomme visse hensyn til diverse allergener. Kontakt os forudfor bestilling for info herom.

Årets Nytårsmenu laves i begrænset antal. Bestillingerne slutter ved udsolgt eller efter jul.