Aften i Madkælderen på Koldinghus

Helaftensoplevelse i Koldings mest stemningsfulde omgivelser

opdækning til en glad aften i madkælderen på Koldinghus, de unikke omgivelser giver bare mere til stemningen Aftens måltid hos Madkælderen under Koldinghus. Kom og oplev den skønne atmosfære og lækre mad.

Unik middag på slottet

Madkælderen Koldinghus byder dig velkommen til en særlig middag hver torsdag, fredag og lørdag. Læn dig tilbage og nyd en aften med en spændende sæsonmenu fyldt af smag, oplevelser og overraskelser. Hver måned byder på en ny menu...

Aftenen startes med aperitif og snack, efterfulgt af 4 retter menu, der tager afsæt i årstidens råvarer fra producenter i vores lokalområde.

Dertil kommer en vinbuffet, som hver måned varierer og harmonerer med menuens smagsoplevelser. Hele middagen igennem kan du hente vin fra vores vinbuffet ad libitum. 

Aftenen rundes af med stempelkaffe, avec og sødt.

...

Alt inklusiv torsdag, fredag og lørdag
Slotsporten åbner kl. 18:30 og kl. 22:00 lukkes slottet af for natten.
Pris alt inkl. 698,-

Reservation nødvendig - bestil på 75 50 47 98 eller book online.

...

“Vores mad tilberedes altid fra bunden med stor respekt for de friske råvarer fra lokale leverandører. Ændringer i menuen kan forekomme grundet dagens levering m.m"

MENU
September'21
...

SNACK
Tørt • Blødt • Sprødt
Snacks udvalgt af køkkenet

AMUSE
Danske tomater • Jernurt • Verbena
Frossen granitè af blommetomat, omkranset af langtidsbagte, syltede og brændte tomater. Serveret med krydret skum af tomat og timian, blomsten jernurt og en sødlig sky af Verbena

FORRET
Duroc svin  • Løgkompot  • Gulerod
Confiteret bryst med sprødsvær serveret med reliette af nakke, toppet med røget spæk i symfoni med pure af rødder, kompot af løg og æbleeddike.

HOVEDRET
Dansk Dådyr • Brombær • svampe
Nænsomt stegt ryg af dansk dådyr serveret med rustikke jordskokker, vilde svampe og syltet skud af grønkål Serveret med en reduktion af vildtsky, rødvin og brombær.

DESSERT
Økologiske æble • vanilje • butterdej
Tiltet æbletærte på sukkerbagte og smørpocheret økoæbler anrettet på æblemost gele, cremet vaniljefløde, krydret karamel sauce og sprødbagt butterdej.

SØDT
Små søde sager

KAFFE & AVEC
Stempelkaffe og én avec (valgfri fra sortiment)

VINBUFFET*
Vine tilpasset menuen (Ad libitum)

698,-

...

*VINBUFFET eller JUICEMENU
Vi serverer udvalgte vine til menuen som du kan forsyne dig med under hele middagen. Ønskes ikke alkolhol er der mulighed for Madkælderens juicemenu, der er nøje sammensat til hver ret.

Aften i Madkælderen - søndag til onsdag

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig vores aftenmenu til et privat selskab fra søndag til onsdag.
Her åbner vi gerne kælderen for selskaber fra 15 gæster og op - kan kun bookes via mail:
info@madkaelderen.dk