Food and friends et kokketræf i trekantsområdet

FOOD & FRIENDS

- et kokketræf i Trekantområdet

Et samarbejde mellem restauranterne Ti Trin Ned, Aagaard KroTreetop og Madkælderen Koldinghus.

FOOD & FRIENDS er et kokketræf som udmønter sig i en middag, hvor gourmet, inspiration og venskaber er i højsæde. Vi lover en aften med kreativitet, magi og gastronomi på højt niveau, når vores kokke og tjenere i fællesskab laver en spændende menu med tilhørende vine.

Værtsskabet går på skift, hold øje med vores facebook - her vil løbende komme flere informationer om vores FOOD & FRIENDS arrangementer.

***

Ny dato kommer snarest

 

gourmet i trekantområdet artikel om madkælderen om Food & Friends i Trekansområdet

FOOD & FRIENDS kan starte igen

Efter 2 år med Coraona nedlukninger på stribe, er vi hos Madkælderen klar til et nyt år, hvor FOOD & FREINDS konkurrence kan afvikles i venskabelige rammer. Hvor den næste arrangement kommer til at være, er endnu i støbeskeen. Vi håber naturligvis at I kommer og gør os selskab på denne dejlige dag, med masser af hygge og gourmet mad.

De deltagende restauranter er heldigvis kommet igennem corona med skinnet på næsen. Så der bliver kamp til stregen, når FOOD & FREINDS løber af stablen igen, her i 2022. Vi glæder os til at konkurrerer på et venskabeligt grundlag og se de andre kokke præsterer sammen med os.

Det bliver en fantastisk dag! Kom og vær med!