Om Madkælderen på Koldinghus

Restaurant Madkælderen ligger i den hyggelige gamle kælder under nordfløjen på slottet

restaurant Madkælderen bliver alle retter kreeret med kærlighed til de lokale, autentiske råvarer og præsenteret af dygtige og erfarne tjenere. Her tager vi os tid til alle vores gæster og forkæler dig med et oprigtigt gourmet-eventyr. 

Åbent: hver dag 11:00 til 16:30 • Reserver bord på 75 50 47 98

Hver torsdag, fredag og lørdag byder restauranten på Aften i Madkælderen. Her får du en unik helaftensoplevelse med aperitif og snack, som bliver efterfulgt af en 4-retters sæsonmenu. Menuen afspejler årstidens råvarer fra egnen omkring Kolding. Til Aften i Madkælderen serveres vin ad libitum samt kaffe og hjemmelavet sødt.

Hver dag til frokost serverer restaurant Madkælderen én klassisk dansk frokost med et udvalg af det bedste fra det traditionelle, danske frokostbord tilberedt af sæsonens danske råvarer.

Kælderen, under slottet Koldinghus, har eksisteret siden midten af 1400-tallet. I 1700-tallet blev det unikke lokale med de smukke, hvælvede lofter og rustikke murstensvægge, brugt til konditori. Søger du en unik restaurant i Kolding, har Madkælderen med plads optil 80 spisende gæster. Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i nostalgiske lokaler fyldt med atmosfære - på vores smukke restaurant i hjertet af Kolding. Find os►

Billeder på hjemmesiden fra: Kirsten Adler Fotografi / +45 30 29 39 60 / info@kirstenadler.dk / www.kirstenadler.dk