Om Madkælderen på Koldinghus

Restaurant Madkælderen ligger i den hyggelige gamle kælder under nordfløjen på slottet

Hver tirsdag til lørdag byder restauranten på Aften i Madkælderen. Her får du en unik helaftensoplevelse med aperitif og snack, som bliver efterfulgt af en 4-retters sæsonmenu. Menuen afspejler årstidens råvarer fra egnen omkring Kolding. Til Aften i Madkælderen serveres vin ad libitum samt kaffe og hjemmelavet sødt.

Hver dag til frokost serverer restaurant Madkælderen én klassisk dansk frokostbuffet med et udvalg af det bedste fra det traditionelle, danske frokostbord tilberedt af sæsonens danske råvarer. Der kan også bestille vores frokostmenu med op til 3 retter fra sæsonens menu.

Kælderen, under slottet Koldinghus, har eksisteret siden midten af 1400-tallet. I 1700-tallet blev det unikke lokale med de smukke, hvælvede lofter og rustikke murstensvægge, brugt til konditori. Søger du en unik restaurant i Kolding, har Madkælderen med plads optil 80 spisende gæster. Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i nostalgiske lokaler fyldt med atmosfære - på vores smukke restaurant i hjertet af Kolding. Find os►